Pristupačnost
Pristupačnosti
loading
Naši prirodoslovci odslušali zadnju edukaciju prije ljetne stanke EU projekt „Korak naprijed“
30/06/2022

Naši prirodoslovci odslušali zadnju edukaciju prije ljetne stanke EU projekt „Korak naprijed“

Stručna edukacija „Osvještavanje  prirodoslovca u sebi“, koja se provodi za naše odgojitelje i pedagoga, održana je 15.06.2022. u našem vrtiću po peti i ujedno zadnji puta prije ljetne stanke.  

Do sada su naši odgojitelji- prirodoslovci  kroz ovu edukaciju imali priliku upoznati se s ulogom vodenih organizama u prirodi i njihovom značaju, sa spolnim i nespolnim razmnožavanjem biljaka te izradom herbarija i vrtnog jezerca. Svaka cjelina sastoji se od teorijskog i praktičnog dijela. Posebno interesantna bila je izrada vrtnog jezerca, gdje su se  naši odgojitelji kroz praktični rad  upoznali  sa svim fazama izrade i održavanja vrtnog jezerca. Od prikupljanja materijala za izradu, upoznavanja s biljnim i životinjskim vrstama koje mogu nastanjivati jezerce do održavanja jezerca, a sve slijedeći osnovne ekološke principe.

Sva stečena stručna znanja i vještine koristi ćemo u daljnjem radu našeg vrtića kroz odgojno obrazovni proces s djecom te za razvoj našeg novog odgojno obrazovnog programa Mali prirodoslovci.

Stručna edukacija „Osvještavanje  prirodoslovca u sebi“  provodi se u sklopu EU projekta Korak naprijed, sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda kroz Operativni program učinkoviti ljudski potencijali.

Ukupna vrijednost projekta „Korak naprijed“ iznosi 2.935.003,01 KN.

Svrha projekta je doprinijeti usklađivanju poslovnog i obiteljskog života obitelji s uzdržavanim članovima kroz pružanje usluge produljenog radnog vremena vrtića s postojećih 10 na 12 sati odgojno obrazovnog rada, izmicanjem dežurnih skupina, a kroz kontinuirani odgojno obrazovni rad, u periodu od 6:30 do 18:30 sati.

Dodatne informacije o projektu dostupne su putem sljedećih kontakata:

Dječji vrtić “Mali istraživač”

Ljiljana Vukšić, ravnatelj, voditelj projekta

Mob : 099 444 888 1

Email: ravnatelj@mali-istrazivac.hr

Povezane novosti

Podrška našem Baby Lasagni
10/05/2024

Podrška našem Baby Lasagni

Mali istraživači čitav tjedan plešu uz zvukove Rim Tim Tagi Dim ritma, a čipka je postala jedan od dekorativnih predmeta vrtića. Želimo...
Detaljnije
Izlet u Krašograd
08/05/2024

Izlet u Krašograd

U srijedu 8.5.2024. naši veliki Baltazari zaputili su se na izlet u Ekopark Krašograd.  Uz obilje zabavnih igara uživali su u...
Detaljnije
Sretan Uskrs žele vam Mali istraživači
29/03/2024

Sretan Uskrs žele vam Mali istraživači

Želimo vam ugodan i Uskrs prožet pažnjom i ljubavlju.  Dijelimo s vama jednu prekrasnu poruku Jamesa Norburya iz knjige Veliki...
Detaljnije

Obratite nam se...

Naš je dječji vrtić mjesto u kojem dijete ima mogućnost proživjeti svoje djetinjstvo u čitavoj svojoj punini.

Kontaktirajte nas