Dječji vrtić Mali istraživač
Novosti MALIH ISTRAŽIVAČA

Novosti MALIH ISTRAŽIVAČA

Novosti i događanja

 • Posjetite virtualne muzeje!

  30. ožujak 2020.

  Dragi svi,
  Narednih dana ćemo vam slati različite sadržaje koji vam mogu pomoći u druženju s vašom djecom u uvjetima u kojima se svi nalazimo…što više iza zatvorenih vrata.
  Evo prijedloga kao da zajedno možete otputovati u sve svjetske muzeje,virtualnim putem. 

 • Slikovnica za djecu - Korona Virus

  26. ožujak 2020.

  Dragi roditelji ovako na najjednostavniji način možete objasniti svome djetetu što je to korona virus. Više na linku za roditelje.

 • Vrtić kod kuće

  23. ožujak 2020.

  Poštovani roditelji,

   

  U periodu izvanrednih uvjeta rada vrtića i naše nemogućnosti da ostvarujemo suradnju kao do sada, s vašom djecom i vama. Šaljemo Vam podršku kroz izbor različitih aktivnosti i sadržaja kojima možete koristiti u igri sa Vašom djecom. Na taj način olakšat ćete njima i sebi :) dugačke dane kod kuće.U određenim kraćim rasponima stavljat ćemo materijale koje ćete moći koristit u igri s najmlađom djecom ali i sa našim predškolcima kako bi na određen način premostili jaz odsutnosti iz vrtića i našeg odgojno obrazovnog procesa s njima.

  Nadam se da ćete uživati kao što uživaju i Vaši odgajatelji u pripremi navedenog materijala. Dok se ne vidimo čuvajte se i ostanite doma.

  Navedene materijale moći ćete preuzimati na isti način kao što ste preuzimali video zapise koje smo Vam u proteklom periodu slali a to je na Vašem linku "Za roditelje".  Dio materijala nalazi se i na facebook stranicama našeg vrtića kako bi ga koristili svi koji to žele neovisno jesu li djeca upisana u naš vrtić.

   

   

 • Obavijest roditeljima DV MALI ISTRAŽIVAČ

  16. ožujak 2020.

  Poštovani roditelji Dječjeg vrtića Mali istraživač,

   Kako bismo izbjegli neučinkovitu organizaciju, a u  želji da zaštitimo sve, pa i naše zaposlenike, donijeli smo odluku za koju nam je potrebna vaša suradnja.

  • Roditelj  koji ima potrebu smještaja djeteta u izvanrednim uvjetima rada vrtića  imaju obvezu svakodnevno (za slijedeći dan)  obavijestiti Upravu vrtića o svojoj potrebi do 16 sati, na email: ravnatelj@mali-istrazivac.hr . Roditelji koji nemaju potrebu nemaju obvezu javljanja.

  Uprava vrtića će svakodnevno (u skladu s brojem prijava) organizirati proces prihvata djece za slijedeći dan i njihovog sigurnog boravka u vrtiću u izvanrednim uvjetima koje propisuje Higijensko epidemiološka služba.  Na taj ćemo način izbjeći veliki broj odraslih na istom mjestu (osnovni oblik zaštite) za broj djece koji to ne zahtijeva.

  Ova odluka stupa na snagu 16.3.2020. i traje sve do trenutka njenog ukidanja odlukom  Kriznog stožera RH.

 • ORGANIZACIJA RADA VRTIĆA U IZVANREDNIM UVJETIMA

  13. ožujak 2020.

  Poštovani roditelji,

  temeljem Odluke Vlade Republike Hrvatske i  Gradonačelnika Grada Zagreba o zatvaranju vrtića i škola zbog smanjenja opasnosti širenja zaraze korona virusom boravkom u većim skupinama te ostvarivanjem fizičkih kontakata obavještavamo vas da dječji vrtići Grada Zagreba imaju obvezu organizirati dežurstva za sve roditelje koji nemaju nikakvu mogućnost smještaja djece izvan ustanove.

  Kako je danas petak i kako je potrebno napraviti organizaciju rada za naredni period molim da nam u najkraćem  mogućem roku (po primitku ankete) odgovorite na anketni upitnik putem linka

   

  Kako bi otklonili nekakve nedoumice dodatno pojašnjavamo :

  1. Da roditelji mogu /u slučaju hitne potrebe ili promjene planiranog /dovesti svoje dijete iako nisu najavili dolazak u ovoj anketi uz prethodnu najavu putem kontaktnih mailova
  2. Da će se dežurni prihvat djece u periodu od 16-27.3. organizirati u KUĆI TINTILINIĆA.  Molimo roditelje koji su naveli u anketi da će djeca dolaziti u navedenom periodu da danas preuzmu stvari svoje djece u garderobi kako bi ih u ponedjeljak u označenim ruksacima donijeli u garderobu kuće Tintilinića
  3. Da u navedenom periodu neće biti organizirana provedba svih kraćih programa zbog čega će se umanjiti njihova cijena za 50% predviđenog iznosa u mjesecu travnju
  4. Da se otkazuju sva planirana događanja (predstave, roditeljski) u navedenom periodu