Dječji vrtić Mali istraživač
Novosti MALIH ISTRAŽIVAČA

Novosti MALIH ISTRAŽIVAČA

Novosti i događanja

 • Dječje likovno stvaralaštvo

  23. listopad 2017.

  Svijet dječjeg likovnog stvaralaštva fascinantno je područje, puno neočekivanog i nepredvidivog. Način na koji djeca stvaraju od svoje najranije dobi svojom svježinom i autentičnošću nadmašuje sva očekivanja, naravno, pod uvjetom da smo ga sposobni prihvatiti u njegovoj izvornosti.

  Antonija Balić Šimrak, Učiteljski fakultet, Zagreb

 • Rano učenje njemačkog jezika

  11. listopad 2017.

  Dragi roditelji,

  krenuli smo s novom godinom učenja njemačkog jezika. Veselimo se novim igrama, pjesmicama i pričama koje ćemo raditi tijekom ove godine. Na sljedećem linku možete pogledati uvodnu prezentaciju o kraćem programu

  https://prezi.com/view/vQJAojnZ4XDVxqrZsFwL/

   

   

   

   

   

 • Play, sing and learn

  02. listopad 2017.

  U petak 29.9.2017. u popodnevnim satima našim vrtićem odjekivale su engleske priče i pjesmice. I ove godine nastavili smo s ciklusom edukacija metodike engleskog jezika, puno naučili i dobro se zabavili :)

 • Nova pedagoška godina!

  01. rujan 2017.

  Dječji vrtić Mali istraživač u ponedjeljak 4-tog rujna 2017. otvara vrata svojih dječjih kuća –BALTAZARA I TINTILINIĆA.  

  Novu pedagošku godinu dočekujemo u potpuno obnovljenim prostorima čiji izgled već četvrtu godinu mijenjamo . Držimo da je mijenjanje prostora i  njegovo smisleno opremanje ključ za dublje promjene u odgojno-obrazovnoj praksi našeg vrtića. Djeca su kao i odrasli nevjerojatno osjetljivi na prostor u kojem borave.  Zato mi na na prostor naših kuća ne gledamo kao na nešto gotovo, dano, nepromjenjivo, nego ga mijenjamo u malim ili malo većim koracima.

  Svako dijete novi je izazov jer je svako djete (kao i roditelj) jedinstvena i neponovljiva osoba kojoj treba omogućiti okruženje u kojem će živjeti svoje djetinjstvo u svoj njegovoj snazi i ljepoti. Nadam se da ćemo promjenama koje smo ove godine učinili biti još korak bliže tom cilju… 

  Ovim putem Vas pozivamo da pogledate novi izgled prostora Tintlinića i Baltazara klikom na niže linkove;

  Kuća Tintilinić

  Kuća Baltazar

 • Otvorena vrata

  22. kolovoz 2017.

  Dragi naši novi roditelji,

  U petak 1.9.2017. od 16:30 – 17:30h  imamo OTVORENA VRATA VRTIĆA za sve novoupisane roditelje.  To je prilika da posjetite prostor u kojem će boraviti vaše dijete, upoznate odgojitelje koji će postati vaši najbliži suradnici u odgoju i obrazovanju vašeg djeteta u ovoj najvažnijoj fazi njegovog odrastanja. Molimo da taj dan dođete bez djece kako bismo u što ležernijem okruženju mogli odgovoriti na sva pitanja koja imate potrebu postaviti. Dobro nam došli.