Dječji vrtić Mali istraživač
Novosti MALIH ISTRAŽIVAČA

Novosti MALIH ISTRAŽIVAČA

Novosti i događanja

 • Priznanje za uspješan rad!

  26. lipanj 2017.

  Naša ravnateljica Ljiljana Vukšić je dobila nagradu za najbolju poduzetnicu u kategoriji socijalnog poduzetništva za 2016. godinu. Ovim putem želimo zahvaliti svim roditeljima koji su nam ukazali povjerenje i bez kojih ovo ne bi bilo moguće.

  Link na objavu možete pogledati ovdje;

  http://www.poslovni.hr/hrvatska/one-su-menadzerice-i-poduzetnice-godine-u-izboru-poslovnih-zena-328240

 • 1, 2, 3 die Schule ist vorbei!

  26. lipanj 2017.

  1, 2, 3 završili smo s učenjem njemačkog mi!

  Naši mali istraživači uspješno su završili  proteklu godinu učenja njemačkog jezika. Tijekom godine učili smo, plesali, igrali se, izrađivali stvari, rješavali zadatke, gledali predstave i zabavljali se. I na kraju podijelili svima zaslužene diplome. Hvala svima povjerenju i suradnji.

  Vidimo se ponovno od jeseni :)

 • Kako odrasli uče

  06. ožujak 2017.

  Svi odgojitelji Dječjeg vrtića Mali istraživač položili su B2 stupanj znanja engleskog jezika. Ali nama to nije bilo dovoljno.

  Procijenili smo da je za kvalitetniji prijenos znanja jezika potrebna dodatna edukacija u obliku metodičkih radionica koju su ovog petka počeli pohađati svi stručni djelatnici 
  Dječjeg vrtića Mali istraživač. Nositelji radionica, kroz slijedeće dvije godine, su stručni, profesionalni i srdačni profesori Učilišta CVRČAK koje se bavi obrazovanjem djece i odraslih . Ovo učilište izabrali smo jer pratimo njihov dugogodišnji rad koji se bazira na stalnom osuvremenjivanju pristupu učenja i najsuvremenijim metodama rada koje se temelje na visokim svjetskim standardima.Što reći nego najbolje za najbolje

  Poticanjem učenja kroz zabavu, usvajanjem kvalitetnih načina situacijskog učenja i razvijanjem kreativnog razmišljanja odgojitelja bogatiti ćemo profesionalnost naših odgojitelja u budućem prijenosu znanja engleskog jezika malim istraživačima.

  Vidite kako je to bilo prošlog petka poslijepodne u našem vrtiću…

   
 • Fašnik u vrtiću

  28. veljača 2017.

  Danas je bio neobičan dan...

  U vrtiću su nas posjetile vesele princeze, balerine, gusari, policajci, kosturi, super junaci i raznorazni likovi iz filmova i priča. 

  A na kraju slavlja zasladili smo se krafnama :)

 • STEMI robot

  24. veljača 2017.

  Danas su nas posjetili izumitelji robota Stemija i pokazali nam kako se roboti kreću, razgibavaju, ali i plešu…

  STEM označava kraticu za područja koje se bave znanošću, tehnologijom, inženjerstvom i matematikom. Ali kako  znanost povezati s predškolskom dobi, je li prerano da djeca upoznaju takve pojmove. Odgovor je ne, za znanost nikad nije prerano! Kada se okrenete oko sebe načini djelovanja prirodnih pojava i elemenata su svuda oko nas. Primjerice kako funkcionira telefon i kako glas može putovati iz jednog dijela svijeta u drugi. Kako možemo puštati vodu iz slavine na 10. katu, zašto je nebo plavo… Pitanja je bezbroj, a djeca već intuitivno pitaju zašto tako stvari funkcioniraju.